review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Het kitbedrijf van Nederland

ARE YOU KITTING ME voor al uw kitwerk door heel Nederland

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk
kitspecialist nederland

Uw kitter in Noord Holland en Flevoland staat voor u klaar

Richt u zich momenteel op het opknappen van een bestaande woning of gaat u een nieuwe woning in en staat u aan de het begin van een grondige renovatie? Dan wilt u natuurlijk dat alle werkzaamheden meteen goed gebeuren, zodat u er de komende tien jaar plezier van heeft. Nu is het moment om te streven naar perfectie in alle ruimten van het pand. Vaak gaat de meeste aandacht uit naar de woonkamer en slaapkamers als het gaat om een woning. In kantoren en bedrijfsruimtes hebben de werkplekken weer prioriteit. Toch verdient het sanitair, zoals de keuken, het toilet en de badkamer ook zeker uw aandacht. Een goede afwerking van deze ruimtes is heel belangrijk voor de uitstraling, veiligheid en hygiëne van uw werk- en leefomgeving. Dit zijn de plekken waar vocht en vuil zich kunnen nestelen en op termijn kunnen zorgen vervelende situaties. Gelukkig kunt u dit voorkomen door je juiste plekken af te kitten. Goed kitwerk is hierin de sleutel naar succes. Laat daarom uw raam afkitten, keuken kitten of badkamer afkitten door de ervaren kitters van Are you Kitting me in Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Ons team van ervaren kitters staat voor u klaar Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Alkmaar en Weesp. Ook in Almere, Dronten, Hilversum, Lelystad, Den Haag en Apeldoorn staat ons kitbedrijf Are you Kitting me dagelijks voor u klaar. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor professionele renovatie en advies.

Oude kit verwijderen in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland

Voordat onze kitters een nieuwe kitlaag aanbrengen, is het van belang dat de oude kit wordt verwijderd. Dit lijkt een ‘doe het zelf klus’, maar in de praktijk zien wij vaak dat dit niet grondig genoeg wordt gedaan. Vaak blijven oude resten kit achter die het aanbrengen van een kitlaag bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. De vakkundige kitters van Are you Kitting me verwijderen oude kit zeer grondig en snel, zodat er een mooi egaal oppervlak ontstaat. Vervolgens zal de kitter het oppervlak grondig reinigen, zodat de aanhechting optimaal is bij het kitten van de nieuwe laag. Het maakt voor onze kitter in Noord Holland en Flevoland tijdens de klus niet uit wat voor soort type kit er moet worden verwijderd. Acrylaatkit, glaskit, sanitairkit, siliconenkit of wat dan ook: alles wordt snel en vakkundig weggehaald. Zo kan het vizier vervolgens op het kitten van de nieuwe laag.

Are You Kitting Me voor al uw kitwerk door heel Nederland
Kitbedrijf AreYouKittingMe

Keuken laten kitten door kit-experts

Van alle ruimten in huis of op kantoor is de keuken de belangrijkste plek waar de hygiëne op orde moet zijn. Bacteriën weten wel raad met al het vuil dat in de keuken ontstaat. Daarom is aanbrengen van een goede kitlaag in de keuken zo van belang. Het zorgvuldig kitten van muren en kastjes, goed kitwerk tussen de werkbladen en tegels: het is allemaal cruciaal voor een hygiënische keuken. Een goede kitlaag dicht alle randen en kieren, zodat schimmel en vocht niet de kans krijgen om voor problemen te zorgen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Onze kitter in Flevoland en Noord Holland zal uw keuken kitten op zeer precieze wijze en gaat is pas tevreden met een perfect eindresultaat.

Badkamer opnieuw laten kitten

Net zoals bij het kitten van de keuken is het kitten van de badkamer en toilet een klus die goed moet worden uitgevoerd. Deze ruimtes hebben te maken met vocht en gebrekkige ventilatie, waardoor schimmel snel kan ontstaan. De gevolgen zijn erg vervelend, tijdroven en kostbaar. Slecht of onprofessioneel uitgevoerd kitwerk geeft vocht de kans zich te nestelen tussen kieren en randen van de vloer of het toilet. Dit kan leiden tot lekkages en ophopingen van allerlei viezigheid. Wij zien vaak dat dan schilderwerk, kitwerk of tegelwerk weer opnieuw moet worden gedaan.

Zonde van uw tijd en geld. Laat uw badkamer en toilet in Noord Holland en Flevoland daarom kitten door onze experts met kennis van zaken. Uiteindelijk bent u dan goedkoper uit en heeft u vaak nog dezelfde een nieuwe kitlaag die er mooi uitziet en waar u jaren mee vooruit kunt.

Het kitbedrijf van Nederland

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Overzicht van kitters in ons werkgebied

Flevoland

Utrecht

Zuid Holland

Naadloos raam afkitten in Noord Holland en Flevoland

Onze kitters zijn dagelijks in de weer om de perfecte kitlaag aan te brengen in woningen en bedrijfspanden in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Alkmaar en Weesp en anders wel in Almere, Dronten, Hilversum of Lelystad. Are you Kitting me wordt regelmatig ingezet voor het afkitten van raamwerk. Onze klanten zijn dan vaak bezig met de installatie van nieuwe ramen en kozijnen. Het kitten van deze ramen en kozijnen is van fundamenteel belang voor de uitstraling en het rendement op energie. Ramen zijn het kruispunt tussen warme en koude lucht. Om te zorgen dat warme lucht niet naar buiten vloeit en koude lucht niet naar binnen, moet de afdichting van het raam en kozijn 100% goed zijn uitgevoerd. Are you Kitting me loopt voorop als het gaat over ruiten en ramen of deuren afkitten. Naast onze jarenlange ervaring gebruiken werken wij met hoogwaardige UV bestendige kit. Die plaatsen wij tussen de sponning, aan de binnen- en buitenzijde van het raam. Dubbelglas en HR glas dichten wij af met zeer specialistisch kit. Deze moet ook met de nodige kennis aan worden gebracht. Zorg dat u jaren vooruit kunt met uw nieuwe raamwerk en kozijnen en de professional in. Omdat wij samenwerken met Glaszetter Amsterdam en Glaszettersbedrijf AV kunnen wij u op uw wenken bedienen in al uw vragen met betrekking tot glas. Aarzel niet en bel ons, wij staan u met plezier en vakkundigheid te woord.

Ramen kitten
Dilatatievoegen kitten

Dilatatievoegen laten kitten door de vakman

Bij het kitwerk dat Are You Kitting me doet in Noord Holland en Flevoland, zit ook vaak het kitten van dilatatievoegen. We zien dilatatievoegen vaak bij bedrijfspanden en woningen in de wand. Deze voegen zijn bedoeld om de natuurlijke werking van bouwconstructies te regulieren. Door kou- en warmteverschillen gedurende de verschillende seizoenen zetten deze constructies uit of trekken deze juist weer in. Om te zorgen dat dit proces optimaal functioneert is een degelijke kitlaag nodig in de dilatatievoeg. Door effecten van warmte, kou en tocht is het van groot belang om deze kitlaag professioneel te laten plaatsen door een ervaren kitter. Zo voorkomt u ophopingen van vuil en vocht. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door Are you Kitting me en neem even contact met ons op. Zo bent u voor u het weet verzekerd van een professioneel afgedichte kitlaag van de hoogste kwaliteit.

Allround vakkundig kitbedrijf Noord Holland, Flevoland

Ons team ervaren kitters kunnen alle kitklussen aanpakken in de regio Noord Holland en Flevoland. Heeft een kitter nodig voor uw keuken, raamwerk, toilet of badkamer? Kitbedrijf Are you Kitting me staat voor u klaar met een team vakmannen en vrijblijvend advies. Onze gecertificeerde kitters beschikken over de kennis en het gereedschap om iedere kitklus tot in perfectie uit te voeren. Neem vandaag nog contact op met Are you Kitting me als u opzoek bent naar een vakman voor het realiseren van optimale afdichtingen in de regio Noord Holland en Flevoland. Wij staan u altijd met enthousiasme te woord en kunnen vaak nog de zelfde dag bij u zijn voor professioneel advies en het vakkundig kitten van uw woning of bedrijfsruimte.

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt Kitbedrijf Eindhoven zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

Onderdeel van Areyoukittingme; hét Kitbedrijf van Nederland

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button