review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Kitbedrijf Veldhoven

De kit specialist voor al uw kitwerk in en rondom Veldhoven

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085 - 130 17 38

Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk

Kitbedrijf Veldhoven
 

Kitbedrijf Veldhoven ervaren en betrouwbaar

Kitten is niet iets dat iedereen zomaar even doet. Bij een badkamer kitten of een keuken kitten komt absoluut een stukje vakmanschap om de hoek kijken. Moet er bij u het een en ander gekit worden? Zoekt u daarom naar een kitbedrijf in Veldhoven? Dan bent u bij AreYouKittingMe precies aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar en verzekeren u dat het kitbedrijf van uitstekende kwaliteit is. Onderdeel van Kitbedrijf Eindhoven.

Veel ervaring bij AreYouKittingMe

Wij zijn een bedrijf in Veldhoven met veel ervaring. Inmiddels werken we al meer dan 20 jaar in deze branche. We hebben vestigingen in heel Nederland. 6 Gecertificeerde kitters staan graag voor u klaar. Maakt u gebruik van onze professionele diensten, dan weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Het kitten van toiletten

Dilatatievoegen kitten

Vloeren & plinten afkitten

Hoe kunnen wij helpen

Badkamer kitten Apeldoorn

Badkamer kitten

In uw badkamer dienen diverse plekken zoals uw bad, douche of toilet goed afgekit worden. Onze specialisten helpen u graag met het kitten van uw badkamer.

Toiletten kitten Apeldoorn

Toiletten kitten

Om lekkage te voorkomen is het aan te raden uw toilet goed af te kitten. Onze specialisten kitten in no time uw toiletten in huis of bij u op kantoor.

Keuken kitten Apeldoorn

Keuken kitten

Voor een goede hygiene is het verstandig de keuken goed af te kitten. Een bedrijfskeuken dient al voorzien te zijn van een goede kitafwerking.

Vloeren afkitten Apeldoorn

Vloeren afkitten

Na het leggen van uw vloer is het afwerken van de randen een klus voor de kitspecialist. Wij kitten de randen van uw vloeren en plinten volledig voor uw af.

Ramen kitten Apeldoorn

Ramen kitten

Goed af gedichte ramen zorgt voor een beter comfort in huis. Onze kitters komen graag bij u langs voor het afkitten van uw ramen zodat u geniet van meer comfort.

Dilatatievoegen kitten Apeldoorn

Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt scheuren voorkomen.

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Nederland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Toiletten afkitten

Het is de hoogste tijd voor toiletten afkitten in uw bedrijfspand of woning? Neem dan vandaag nog contact op met ons kitbedrijf Veldhoven​. Dan weet u zeker dat er op een professionele manier gekit wordt. Wij hebben op dit gebied namelijk al ruim 20 jaar ervaring en werken met gecertificeerd personeel. Onze vakmensen zijn pas tevreden als de afdichtingen van uw toiletten perfect zijn afgekit. Toilet afkitten kies dan AreYouKittingMe

 

Badkamer kitten

U zoekt naar een bedrijf om uw badkamer te laten kitten? Wij zijn in veel huizen problemen rond de sanitaire voorzieningen. Vaak is de oorzaak van deze issues al snel aan te wijzen. In veel badkamers is de ventilatie niet goed voor elkaar. Eigenlijk is dat gewoon vragen om problemen. Natuurlijk moet daarom vooral de ventilatie worden aangepakt. Maar helaas zit u nu al met de gevolgen en is het nodig om schimmels aan te pakken. Of heeft u een ander probleem in uw badkamer en is er lekkage opgetreden? Dat heeft vaak alles te maken met slecht kitwerk. Wacht niet langer met het inschakelen van een ervaren kitter, want het is belangrijk dat uw badkamer hygiënisch is en blijft. Badkamer kitten? Neem vandaag nog contact op met ons kitbedrijf in Veldhoven. Wij vernieuwen uw kitranden snel en deugdelijk.

Keuken kitten

Ons kitbedrijf Veldhoven is er ook voor het kitten van uw keuken. Als het gaat om een goede hygiëne in huis, dan is dat vooral van belang in de keuken. Daar wordt tenslotte dagelijks uw voedsel bereid. Helaas is de keuken ook juist de plek waar bacteriën zich vaak goed thuis voelen. Goed kitwerk is daarom ontzettend belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat alle naadjes volledig dicht worden gemaakt. Neem contact op met AreYouKittingMe en wij maken meteen een afspraak. Ons kitbedrijf Veldhoven zorgt voor kit van de beste kwaliteit die waterresistent en schimmelwerend is.

Dilatatievoegen kitten

Ons kitbedrijf Veldhoven is gespecialiseerd in dilatatievoegen kitten. Ook in uw gebouw zijn waarschijnlijk van deze voegen aanwezig. Meestal zijn ze aangebracht in de buitenwanden. Het gebeurt echter ook regelmatig dat de voegen aanwezig zijn in vloeren. Dilatatievoegen zijn belangrijk als het gaat om de bewegingsruimte. Ze zorgen voor de nodige spelingsruimte die noodzakelijk is. Ze voorkomen het scheuren en breken van een bouwwerk. Het is van belang dat er gebruik gemaakt wordt van zeer goede kit. Ons kitbedrijf Veldhoven gebruikt enkel kwaliteit zeer hoogwaardig kit, zodat u geen enkel risico loopt.

Plinten afkitten

Voor plinten afkitten bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij zorgen voor kwalitatief hoogwaardig kitwerk en we kunnen snel een afspraak met u maken. Overal in Veldhoven en omgeving kunt u een beroep doen op onze professionele diensten. Of u nu veel of weinig plinten wilt laten kitten, wij zijn er voor u. Misschien heeft u een plint op kleur tegen de muur bevestigd? Wij zorgen dan gewoon voor kit in dezelfde kleur, zodat u later geen verfkwast meer ter hand hoeft te nemen.

kitbedrijf Veldhoven
kitbedrijf Veldhoven

Keuken afkitten

Net als in een badkamer en een toilet, spelen water en hygiëne in een keuken een erg belangrijke rol. Om die reden is goed een keuken afkitten van groot belang. Valt het u in uw keuken op dat de huidige kitranden beginnen af te brokkelen of dat er schimmel op of rond de kitranden is ontstaan? Dan is het hoog tijd geworden om deze oude kitranden te laten vervangen door nieuwe. Schakelt u de professionals van Kitbedrijf Veldhoven in, dan zorgen we er in eerste instantie voor dat de oude kit vakkundig wordt verwijderd, zodat bacteriën en andere ziekteverwekkers in uw keuken geen schijn van kans meer krijgen om zich verder te verspreiden. Vervolgens brengen we een nieuwe, hoogwaardige kitlaag in uw keuken aan, die er gegarandeerd voor zorgt dat alle gekitte randen waterdicht zijn. We maken in dit geval gebruik van een kitvariant die speciaal voor een keuken afkitten is ontwikkeld.

Dilatatievoegen vervangen

Dilatatievoegen geven een gebouw of object de noodzakelijke speling om veilig uit te kunnen zetten of in te kunnen krimpen. Dit proces van uitzetten en krimpen houdt in veel gevallen verband met de weersomstandigheden en hoe warm of koud het is. Dilatatievoegen helpen onder meer te voorkomen dat er breuken en scheuren in de muren ontstaan. Ze vormen dus een erg belangrijke rol in hedendaagse bouwwerken. Daarom is het ook van groot belang dat dit soort voegen in optimale staat zijn. Met name weersinvloeden zorgen er door de jaren heen voor dat de kwaliteit van een eerder aangebrachte kitlaag verslechtert. Omdat dilatatievoegen een erg belangrijke functie vervullen, is het van groot belang dat deze kitlaag op een uiterst zorgvuldige en professionele manier wordt aangebracht en dat er bij het uitvoeren van de werkzaamheden kit wordt gebruikt dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Kitbedrijf Veldhoven heeft wat dat betreft alle expertise in huis om u vakkundig van dienst te kunnen zijn. Dus heeft u vragen en of een vermoeden vermoeden dat dilatatievoegen vervangen dienen te worden dan kunt ons altijd contacten.

Wij zijn onderdeel van Kitbedrijf AreYouKittingme, tevens in het bezit van Kitbedrijf Eindhoven Kitbedrijf Den Haag, Kitbedrijf Amsterdam en Kitbedrijf Utrecht.

kitbedrijf Veldhoven
kitbedrijf eindhoven

Plinten kitten

In lang niet elke woning zijn ook de plinten gekit. Dat is jammer, want door juist wel te kiezen voor plinten kitten kunt u door de jaren heen allerlei ongemakken voorkomen. Denk in dat geval onder meer aan de kans dat vocht en vuil zich rond de plinten ophoopt, waardoor bijvoorbeeld uw houten vloer of parket wordt aangetast. Het meest ideale moment om plinten te kitten is dan ook wanneer uw een nieuwe (houten) vloer legt. Maar ook als uw vloer al enige tijd in gebruik is kan een kersverse kitrand wonderen doen. Zeker als u daarvoor de professionals van ons kitbedrijf inschakelt. De aangebrachte kitrand functioneert namelijk niet alleen als beveiliging tegen vuil en vocht, maar zorgt er ook meteen voor dat uw vloer er optisch een stuk strakker uitziet.

Schakel nu Kitbedrijf Veldhoven in

Zoals u ziet zijn we op het gebied van kitten letterlijk van alle markten thuis. Omdat ons bedrijf onderdeel is van het overkoepelende AreYouKittingMe hebben we daarnaast alle expertises in huis om de meest uiteenlopende kitklussen uit te kunnen voeren. U kunt ons probleemloos voor zowel kleine als grote kitklussen inzetten. Waar u ons ook voor inhuurt, u kunt er altijd zeker van zijn dat we hoogwaardige kwaliteit leveren en dat we uiterst professioneel te werk gaan. Nieuwsgierig geworden naar wat Kitbedrijf Veldhoven voor u kan betekenen? Neem dan nu volledig vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden met onze vakkundige medewerkers door te spreken.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt Kitbedrijf Eindhoven zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

Onderdeel van Areyoukittingme; hét Kitbedrijf van Nederland

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button