review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Badkamer kitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 0294 - 82 72 27

Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist

kitspecialist nederland

 

Badkamer kitten

Kitwerk is een essentieel onderdeel van elke badkamer of toiletruimte. Een goede kitlaag voorkomt dat water en vocht tussen de tegels doordringen, waardoor schimmel en lekkages worden voorkomen. Bovendien zorgt een goed gekitte badkamer of toilet voor een nette en professionele uitstraling.

Een ervaren kitter kan u helpen bij het vervangen van al uw kitwerk. Of u nu een nieuwe badkamer wilt laten kitten of uw oude kit wilt vervangen, Kitbedrijf Eindhoven kan u helpen. Met onze professionele kitters en hoogwaardige materialen zorgen we voor een perfect resultaat.

Zorgvuldig te werk

Het afkitten van een badkamer is een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Onze kitters beginnen altijd met het verwijderen van de oude kit. Vervolgens maken we alle oppervlakken vlak en schoon voordat we de nieuwe kitlaag aanbrengen. Door deze zorgvuldige werkwijze kunnen we ervoor zorgen dat de kitlaag perfect dekt en er mooi uitziet.

Maar het kitten van een badkamer is niet de enige klus waar we u mee kunnen helpen. Ons kitbedrijf is een allround kitexpert die u kunt inschakelen voor renovatie en advies bij het kitten van uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan het kitten van de keuken, het afkitten van ramen en het kitten van dilatatievoegen.

Keuken afkitten

Een goed gekitte keuken is net zo belangrijk als een badkamer. In de keuken moeten hygiëne en properheid centraal staan. Een goede kitlaag voorkomt dat vuil en vocht zich tussen de tegels nestelen en zorgt ervoor dat de keuken er netjes en professioneel uitziet.

Het afkitten van ramen is ook een belangrijk onderdeel van de isolatie van uw woning of bedrijfspand. Versleten kitranden kunnen vocht en tocht binnenlaten, wat kan leiden tot schade en onnodige kosten. Door uw ramen te laten afkitten door een professional kunt u ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand goed geïsoleerd blijft en energie bespaart.

Dilatatievoegen kitten

Bij het kitten van dilatatievoegen is het belangrijk om een ervaren kitter in te schakelen. Dilatatievoegen zorgen ervoor dat gebouwen kunnen uitzetten en krimpen zonder scheuren of schade te veroorzaken. Het kitten van dilatatievoegen vereist nauwkeurigheid en precisie om ervoor te zorgen dat de voegen volledig zijn afgedicht en het gebouw goed beschermd blijft.

Bij Kitbedrijf Eindhoven staan we bekend om onze vakkundigheid en volledige service. Onze kitters zijn allemaal opgeleid en getraind om elk type kitklus aan te pakken. We zijn trots op ons vermogen om elk project met zorgvuldigheid en precisie af te ronden. Kitbedrijf Areyoukittingme staat voor u klaar.

badkamer kitten
kitbedrijf areyoukittingme

Raam afkitten voor een optimale isolatie

Leeft of werkt u in een wat ouder pand? Dan heeft vast wel een vleugje tocht gevoeld. De oude kitranden zijn de boosdoener. U heeft ze vast wel eens gezien. Versleten kitranden verzamelen vocht en vuil. Wacht niet te lang en schakel Kitbedrijf Areyoukittingme in. We zullen eerst de oude en deels vergane kit verwijderen. Meestal is dat zo gebeurd. Vervolgens gaan we aan de slag met het glas. We zorgen dat de sponningen en kozijnen goed schoon zijn, zodat de nieuwe kit goed hecht. Of u nu beschikt over kunststof, houten of aluminium kozijnen: onze kitter heeft altijd geschikt kitmateriaal bij zich om uw raam af te kitten. Als het om ruiten gaat is het verstandig om te kiezen voor een UV bestendige kitsoort. Gaat het om dubbel glas of HR isolatieglas? Dan is het belangrijk om een specifieke kit voor isolatieglas te gebruiken. Wij zullen altijd de beste kit inzetten.

Daar mag u op rekenen. Laat daarom uw glas kitten door Kitbedrijf Areyoukittingme.

Uw toilet of badkamer kitten door een vakman?

Vooral in sanitaire ruimtes van uw bedrijfspand of woning zijn hygiëne en veiligheid van groot belang. Als water en vochtige dampen in het spel zijn, is er altijd een risico op schimmel en lekkage. Zorg daarom regelmatig voor een nieuwe kitlaag in uw toilet, douche of badkuip. Zo zorgt u ervoor dat het water niet kan gaan waar niet moet zijn. Daarbij helpt een goede kitlaag om naden en kiertjes te sluiten, zodat vuil zich niet kan ophopen. Schakel daarom de specialisten in van het Are you Kitting me in om uw toilet of badkamer vakkundig te kitten.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt Kitbedrijf Eindhoven zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

Onderdeel van Areyoukittingme; hét Kitbedrijf van Nederland

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button